Penyó roc 1107 m

Fa feia temps que litenia ganes a aquest cim i avui ja tocava…
He anat a la poblacio de Sella i he deixat el cotxe en el refugi de la font de l’arc. Amaneix en el puig diví , impresionant.

La pujada fins al mític pas del comptador ( el pas del comptador esta en un lloc clau entre el puig camapana ponoig… i Aitana i els altres ) es per pista , algo aburrit pero amb unes vistes impresionants , sonre tot quan aplegues al pas del comptador que aci el temin , les enormes parets del penyo roc paren a l’esquerra.I este es el penyo roc , la veritat la pujada es prou complicaeta , amb passets delicats… , segon-tercer inclús un pas de quart grau a pelo ( no cal arriesgar tant jeje )


Pero ahi estem ! jeje CIM!! , aquest ha costat redeu 🙂 , pero fixeuvos en les fotos , que val la pena , aci estan totes les moles de 1000 metres , montanyisticament millor que la serrella , llastima que hi haja tanta pista amb lo que aixo comporta…

Cresta del carrascal


Puig campana , ponoig , sanxet .

Vall / barranc de l’arc


La serrella

Bernia i el penyal d’ifach al fons a la mar

Cresta dels castellets


com diu un amic meu : privilegiat 🙂 . Aço del montanysime es tracta d’aixo , de la ruta , de la ascencio , la felicitat del cim , sobre tot si es dificil , companyerisme ( aquesta vegada ha sigut sols amb poc trellat xD ) , esforç , els paissatges i… saber que estas en un lloc on pocs van i sents la tranquilitat de un cim desconegut , pero que ahi esta , i ahi estava jo :).


Vos peresente al meu company d’aventures : poc trellat


Despres destrepant el penyó roc m’ha deixat un souvenir 🙂

Be amic , aixo es tot , fins l’altra !!

PD : Puig Diví voy a por tiiiiiiii 😉

2 comentarios en “Penyó roc 1107 m

  1. Talo

    A mi m’ha deixat impresionat le veritat , el unic fallo es la pista oberta al transit fisn el pas del comptador , li lleva un poc aixo , pero bueno , no es la AP7 , jeje , algun 4×4.. ara , la zona es espectacular , esta en un lloc idoni , entre el puig i aitana , al davant bernia i serrella , al altre costat , la vall en si es preciosa , i el diví.. te una pinta….

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s