Font del molí – AitanaA la montanya es pot anar a passetjar , a correr , de picnic… i com no a fer montanyisme , que no es mes que carregar una motxila i ixir d’aventura a explorar llocs nous , mes que una gran escalada o una gran ruta , el afan d’exploració es el que marca la diferencia junt al esperit d’aventura.
Expose esta introduccio perque aquesta vegada ha sigut el cas . El grup format per Silvia , Pedro i Amparo ( membres de «al filo de lo posible» ) van decidir fer la ruta font del moli ( finestrat ) – Aitana , per vivaquejar també a la llum de la lluna. Jo em vaig apuuntar tard , aixi que vaig anar a la font del moli i vaig fer mig cami amb ells per a despres tornar a la font del moli.
Mireu , aço es la motxila de un montanyer 🙂 , en este cas de una montanyera jeje


Anem , mirant el mapa i les tropesentesmil sendes que podem agafar , pero seguim al el gps del mòbil ( que anava 2 segons i 2 minuts no 🙂 ) per la ruta que van fer els companys de apatita.

Ací , Amparo i pedro , amb la casa a l’esquena 🙂


Coll del pouet , aci decidim agafar forçes


Sguim cap al coll del llamp , bifurcacio cap a polop , prv13-16 i cim del ponoig , nosaltres anem cap al coll del al cova de la moscarda? , no m’enrecorde jeje


Aci , amb la fascinacio de la vista , la impresionant cresta dels castellets , a esta hi ha que parlarli de vosté 🙂


en la casa collado , despres de rodejar el sanxet , peguem un mosset alli mentres jo mire per on pujar la cresta del carracar i atraversarla per aplegar al mitic pas del comptador , aci es quan jo m’en torne cap arrere amb un poc l’espineta clavada a l’esquena , ens despedim i ara toca tornar jo sol disfrutant del paissatge , mentres els meus companys avançen cap a aitana. Fins l’altra amics!


Algunes fotets de la tornada


En fi , un magnific dia de travessia , amb bona companyia , Silvia que ja la coneixia , i dos nous amics , Perdo i Amparo , amb un bon companyerisme , cosa essencial també a la montanya.

Salut i adeu!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s