De volta per Bèrnia

Avui em estat Santi i jo pegat una volteta per Bèrnia per vore part del recorregut de una cursa que pasara per alli.
El dia ha començat amb una pujada molt empinada , un pedregal , en el qual es sua de veritat , a la fi , es un pedregal , ahi sempre es patix jeje.
Poc despres em aplegat on s’acaba la part de la cresta que es fa amb corda , pero encara quedava allí un passet , amagat , el qual jo no coneixia , es pot fer mes o menys… si tens practica en la escalda o poc vertigo , encara que es un pas de 3 o 4 metres , pero aplega a ser un 3er + o inclus un 4rt si el busques.Hem tingut que asegurar el pas.
Pensavem que s’havia acabat la dificultat , pero la baixada per una zona algo aerea , empinada i molt esvarosa degut a la humitat , ha fet de eixa baixada algo mes complicada la cosa .
Una vegada ja en el portitxol em pujat per la empinada pero facil canal que puja direccio al cim i poc despres apleguem al «pas del arbre» , abans del pas ja una travesieta molt esvarosa , molt mullat , i el pas , estava que era posar el peu i esvararse , este pas es menys complicat que el anterior , serà un 2n+ , pero al ser cara nord i estar mullat es fa una trepada perillosa amb algun metre de caiguda.
Aixi doncs , decidim abandonar , i baixar per la cara sud , disfrutant de les meravellores vistes de aitana i serrella . A la fi , cim , i del bo , al bar fent-nos una cervessa , eixe es el cim real jeje , i avui , ha sigut de les bones , no cal parlar de km ni de desnivells , ja la experiencia en si ha sigut suficient , massa inclus per a Santi , que amb valentia ha intentat superar els obstacles , que ja puc dir-ho jo , el primer pas es duret per a algu que no escala , i el pas del arbre avui esatva prou banyat i s’esvaraba massa , jo he tingut algún problemeta destrepant…
Be , i un altra aventureta , avui sense fotos… pero ja pose un enllaç de un altre dia que varem anar a pernoctar a Bèrnia «The crest» mhehehe.
Fins l’altra!

fotos de la ruta i vivac a Bernia el any passat :

http://costatfosc.blogspot.com/2010/08/vivac-bernia.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s